Thursday, March 19, 2009

Barut Baby againnn..

Jeng jeng!!! wah..wah..wah..lama betul lydia tak upload anything dlm blog..bz sangat dengan baby dan siapkan tempahan customer..tak sempat nak update keje yang telah lydia siapkan..anyway, hari ni lydia nak upload semua sekali..kalau tak, jadi perkasam le dlm folder..kekeke..

Seperti yang lydia janjikan tempoh hari nak buat barut yang colourful..naahh..dah siap dahh..actually, lama dah siap..cuma penyakit lemau mengganggu..tu yang tak upload tu..kekeke..

Lydia gunakan fabrik jenis cotton flannel tuk jadikan barut..lebih lembut dan selesa bila dipakaikan pada baby kan..buat masa ni lydia cuma keluarkan 2 colour je..pink dan biru..insyaallah, akan datang, berbagai colour barut yang cheerful akan mewarnai blog lydia..hehehe..

6 comments:

MamaDaniel said...

baby dah umur berapa? baby saya dah 5 bln 1/2 da..
Salam perkenalan,
ZIla

LyDia DeLia said...

hi mamadaniel..baby lydia umo 9 bulan..hehehe..

salam perkenalan juge ye..

mama balqis said...

sy nak tempah barut baby..yg potongan U belakang.. rege camner? email sy hanie_1881@yahoo.com

LyDia DeLia said...

Dear mama balqis..

cek email ye..thanks..:)

abqariyyahma said...

cmne rupe barut yg potongan U blkg? hrg bpe? emel aqma_01@yahoo.com

LyDia DeLia said...

abqariyyahma, i dh email kat u..please cek k..kalau x dapat inform ye..tq :)