Monday, March 30, 2009

Oh! Daiso..every item RM5 only!

shopping..jangan tak shopping..kekeke..semalam aku jalan2 kat expand ioi mall puchong..saja nak tengok apa yang best kat situ..tempat baru kot ade tempat yang best nak shopping kee..kannn..tiba2 aku nampak daiso..barang dari jepun..terus melangkah masuk walaupon masa tu punye la sesak dengan manusia..memang banyak betul barang pelik2 kat situ..antara brg yang aku sempat rembat..felt 8inc x 8 inc, cotton ribbon, bead case, elastic waist band dan sedikit brg keperluan yang lain..that time printed felt pon ade..banyak sangat colour choice dan besar..sampai rambang mata woo..tapi disebabkan sesak, rembat je yang mana sempat..hehehe..lain kali la pegi lagi..umah dekat je dengan ioi mall..anytime boleh la pegi lagi..



1 packet, 3 colour maching..luv it!
die tulis ape pon aku tak paham..bahasa jepon..hehe..


ntahh..takde plan lagi nak buat ape dengan felt & ribbon ni..ermm..

7 comments:

Nisa said...

wow,bestnye!!
3felt rm5 jer,herm..murahla dr sy jual,thehehe...yg tau de kt the curve je daiso ni..tp sendiri pun tak pnh pegi..
mcm menarek je je daiso,huhu..tp jauh la dr gombak,sob3..

LyDia DeLia said...

kalau dari gombak better gi the curve je..gi la jenguk sana..bes tauu untuk kita2 yang minat craft ni..ihihik!

Idayu said...

waaa...ari tu g daiso the curve,puas pusiing cr felt.jmpa yg kecik je.yg lain dh abis gamaknya..sob,sob..

LyDia DeLia said...

a'ah kak ayu..mmg felt kat sana cm goreng pisang panas..lydia gi ioi mall berlambak yang besar2 tu..nak kata tak ramai org, tak jugak..kat the curve lagi selesa sbb tak ramai org..ermm..

nor rosmaria zainol said...

salam lydia..geram la tgk felt tu..kalau nak minta tlg belikan blh?

tricksrex said...

salam tumpang tanya boleh?
felt ni lembut or polyester felt eh?

http://trexmakancicak.blogspot.com

LyDia DeLia said...

salam nor rosmaria..sory tak pasan posting u kat sini..bole je belikan..nanti u email i kay..deliaramone@yahoo.com

tricksrex, felt t sume dah abis i guna..die lembut je..skang i guna yang polyster..tebal senang nak bentuk la..yang lembut ni jenis bila potong berbulu kan?