Tuesday, April 28, 2009

Demam Hairclip

Tolonnnggg!! hentikan tangan ku dari buat benda comel2 ni!! bilakah tangan ni nak berhenti melakukan ini?? rasa gian untuk terus melakukan ini..idea datang berpusu2..sampai bawa ke mimpi..uwaa!! obsesnye!! wakakaka..tapi itu la hakikat..memang enjoy buat benda comel2 ni...at least masa terluang aku terisi sambil mengasah skill aku..*wink*

2 comments:

Cik As. said...

hahaha ...
biasalah tu kan ... bila tengah ade idea macam-macam nak buat.. tapi bila tengok hasil kerja delia .. saya rase memang ciok Delia kita ni kreatif orangnya ...

LyDia DeLia said...

hahaha..tu la cik as..tengah kemaruk buat benda alah ni..ntah bila tangan ni nak jemu ntah..
btw,time kasih bebanyak ehh..