Monday, April 20, 2009

Simple Tote Bag

Akhirnya tercapai juge hasrat nak buat tote bag..tapi for the 1st time lydia gunakan kain cotton biasa..this tote bag special untuk adik aku, dayah..senang die nak guna tote bag ni untuk pegi ke tuition keee..kelas tambahan keee..die mesti suka sbb colour pink colour kesukaan die..actually, die taktau lagi aku buatkan tote bag ni untuk die..jeng! jeng! suprise!! hehehe..*wink*


word 'dayah' from felt..
menggunakan kesabaran yang tinggi untuk 'stitch'kan word tu ke kain..huhu..


tangan tu la turut sama menyebok ketika aku sibuk snap gamba..grr..

cukup panjang untuk letak buku2..i hope she like it..
oppsss..lupa nak snap bahagian dalam beg..sorry..

2 comments:

Button Planet said...

wow, comel butang-butang tu! ;-))

Izinkan Kak Azzah upload gambar ini di blog ButtonPlanet ya (di bawah tajuk 'projects'

Kak Azzah@ButtonPlanet

LyDia DeLia said...

boleh je kak azzah..sile..sile..hehehe..