Wednesday, May 6, 2009

Nursing Bag

Finally, siap jugak nursing bag ni..special gift for my younger sister yang bakal timang anak minggu depan...cmne aku leh tau next week die nak deliver??sbb..baby dlm kandungannye songsang..so, dah tetap tarikh untuk di caesarean..doakan lah semoga adik lydia selamat bersalin eh..


macam pernah nampak je design fabs ni..hehehe..

burung helang yang kepenatan..singgah jap duduk atas bear..nasib baik anak bear tu baik..

inside bag ada pocket..muat tuk letak milk bottle, nappy etc
i hope she like it..

erkkk..bila aku nk buat nursing bag untuk diri sendiri??

12 comments:

Cik As. said...

Delia,

Cantik Nursing Bag tu .. Memang cute sebab ada gambar Bear kan .. sesuai sangat .. mesti sesiapa yang menerimanya suke ... Nanti boleh l;ah buat give away diaper Bag .. sure ramai ibu2 di luar sana tertunggu-tunggu .. termasuklah saya

LyDia DeLia said...

insyaallahhh cik as..kalau ade rezeki dan ade masa boleh laa buat nursing bag untuk di giveaway..mmg ade pasang niat dan teringin sgt nak buat giveaway ni..

via said...

Lydia buat le giveaway...hehehe....btw nursing bag tu cantik dengan bearny dengan helangny...tahniah ye...

LyDia DeLia said...

via..time kasihh..insyaallah nanti lydia buat giveaway..

atie said...

Kak tie minatla dengan bag ni delia...em jual ker? bape yer...salam kenal dari kaktie. Akak follow delia...follow2 ek

LyDia DeLia said...

kak tie kenan eh? boleh je kalau nak suh buatkan..ape email kak tie eh? nanti lydia emailkan detail nye..time kasih singgah blog lydia.. ;)

Button Planet said...

Lydia...burung helang tu nampak macam familiar je....;-))

LyDia DeLia said...

kak azzah..button helang tu dr bp lee..cute tak?

Alviana said...

what a very cute nursing bag.
cute fabrics. hehehe.. make one for u too :)

LyDia DeLia said...

thank u alviana!! sure..i'll make it for myself..

N.Aini.B said...

Salam,nak tanya berapa harga nursing bag gambar teddy bear ni? boleh emelkan details pd saya?whiteagle820@gmail.com tq.

LyDia DeLia said...

Salam Aini..
Corak bear ni sold out dah..sorry dearrr.. :(