Wednesday, May 20, 2009

Simple Pink Tote Bag

This is what im doing lately..finally, siap juga..lama juga la kain ni terperap dlm box..totebag kali ni akan diberikan special kepada............tuan yang menjahit leee..wah..akhirnya, aku ade totebag sendiri..guna fabric jenis medium heavy cotton..mengancam kalau pakai totebag ni maching dengan baju kaler putih atau striking pink kan??

totebag tumpang sandar pada kawan sejati ku..

dah banyak kali bow tu berjalan atas totebag mencari port lepak yang sesuai..
walaupon port lepak tu tak brape sesuai, itu la namanya seni..

white felt bow

view inside totebag..memang sengaja buat banyak2 poket..
senang nak bawak brg2 budak2..


10 comments:

Alviana said...

aggred.
definitely so pretty with white top.
the bow placement r astistic indeed.
multiple pockets inside is very functional.
and lastly, pink is the cooloest color hehehe

LyDia DeLia said...

thanks alviana for your comment! im appreciate it!! ;)

SyahNur said...

cantik kaler pink ni... mmg sesuai bow tu letak kt situ.. cantiknye...

LyDia DeLia said...

syahnur..lydia mmg suka sgt pink..kalau beli kain, kalau takde pink tak sah..penyakit ape ntah..hehe..
ok..lydia dah boleh terima bow tu kat situ..hahahahha..

elani makrai said...

cantik sgt okey...me like it sooo much...

kaler pink pon cantik n vibrant mmg sgt outstanding bla pki baju kaler putih tau....

orait jer bow tue, klu ltk tngah kang agak biasa. so, nice work! keep it up! :D

LyDia DeLia said...

owhh..thanks elani..rasa tak sabar lak nak melaram ngan totbag tuh..pompuann..pompuannn..hehehe..
tapi ok la dah pandai buat totbag sendiri..jmat sket..hasben pon senyum panjanggg jerk..ye la..poket die pon selamat kannn..huh..

misselinadha said...

babe..nk satu..buatkan tuk aku..aku bli kt ko la..aku nk cr bag yg boleh bw jalan and letak telekung sekali..leh x?????

LyDia DeLia said...

laling..bole je..aku dh note dh cm ko ckp td..nnt dah siap aku roger ko ehhh..

mila said...

uih... lawonya totebag nie..syoknya kalau aku pon pandai jait cam hangkan.. nama ja anak tukang jait tp hampeh..

LyDia DeLia said...

ala milaa..lydia dulu basic menjaot pon taktau tauuu..bila blaja...blaja boleh laaa pandai skitt..tu pon banyak nak kena perbaiki..