Monday, June 8, 2009

My 1st Diapers Stacker

percaya atau tidak..aku dah boleh buat diaper stacker sendiri..yeaaa!! tapi banyak betul nak kena perbetulkan..i need your help jurra!! huhu..this simple diaper stacker another special gift for my younger syster..same fabric yang digunakan untuk buat nursing bag..harap die suka laa.. :P

for our lil prince Ahmad Hazri Fahmy

jangan ditanya kenapa 'our' jadi mcm tu..masa buat tu tiba2 kena virus 'm'..
so, sempat buat 'our' je..kekeke..
itu namanye seni..(alasan..wakakaka..)


maybe next time kena lebih kreatif machingkan colour..ermm..




5 comments:

efamaira said...

huhu.. cun la beb.. :)

LyDia DeLia said...

thanks efa! ;P

Jurra said...

Hai Lydia.. haaaa dah boleh dah tuu! Cantik pun..

The beauty in sewing is an expression of your heart!

Keep up the good work!!!

LyDia DeLia said...

thanks zura! kalau lydia nak tanya ape2 nanti lydia buzz zura je tauu..kekeke..

cikenet_blogspot said...

hi lia.....dah lama mencari diapers stacker ni.....jual x????kalu jual brl reganya????