Tuesday, July 28, 2009

Dresses for Mega's Daughter

uwaa!!! susahnye nak amik gambar budak suri ni..taknak duduk diam2..nak amik gambar die, kena sambil lari kejar die tauu..penat betul laaaa..

btw, dresses kat bawah ni special order from kak mega untuk buah hati nyee..
sori la kak mega..dah lama kak mega tempah, skang baru dapat siapkan..huhuhu..

bareback dress ni paling susah nak buat..
rasa nak nangis masa nak siapkan sbb asik kena tetas, jait, tetas, jait..
finally,enjoy dan puas hati sbbnye..ini adalah 1st time buat bareback dress tauu..dan hasilnye..yeah!! alhamdulilahhh..

dan ini sun dress seperti yang pernah lydia buatkan tuk suri 1 ketika dulu..

suka sgt corak kain ni..sweet je..


sampai meleleh2 air liur suri sbb nak lari dr mummy..hahaha..


dress kat bawah ni suri tak boleh pinjam pakai tuk amik gamba..sbb dress ni tuk maira je..sulam pon nama maira kann..so, maira sokrg je boleh pakai.. :P gamba agak gelap sbb lydia amik gamba tgh malam smalam..phew..


sebenarnye ada la lebih 20 kali snap gamba suri..tapi sbb ketidakdudukdiaman, yang ni je yang cantik walaupon tak la brape cantik pon..hahahaha..



8 comments:

efamaira said...

weyyyy.. cantek ar dress yg ko wat tu.. wat la tuk aku wey eh eh silap la tuk anak aku la.. ekekeke..

p/s : comey anak ko cam aku.. muahahaha..

LyDia DeLia said...

boleh efa...nanti kalau aku free aku buatkan eh..(ayat biasa didengar..) hehehe..

ye la..ye la..comel cm ko laa..bg can..hahaha..

Zura said...

eeei...geramnyer tengok suri ni so cute!!! great work lydia, such a sweet dress :-)

LyDia DeLia said...

thanks zura!

little people items said...

wahhhh.. im so happy la lyd!!!tak sabar tunggu those dresses.....good job dear!!nanti i order lagi tau!!

LyDia DeLia said...

harap kak mega suka la dresses tu..you happy, im also happy! thanks kak mega..

efamaira said...

wey baju tu name maira.. cam iras2 name aku lak.. kalo tmbh efa kat dpn tu lagi la same.. hek hek hek.. glamer gak ek name aku nih.. ekekeke.. (pasan jap)..

LyDia DeLia said...

efa, aku ingat nama ko mmg efamaira..rupenye maira tu nama si akak ye..hehee..