Thursday, September 10, 2009

Cuba Teka...

kuda ku lari gagah beraniiiii...hehehe..cuba korang teka ape aku nak buat dengan kain heavy cotton gambar kuda colourful tu dengan japanese cotton kaler striking pink tu??? kita sama2 tunggu dan lihat ye..jeng..jeng..jeng..




2 comments:

efamaira said...

wey kalo btul ko nk bg aku ape ni.. main teka teki tekuk mesti ade adiah kan kan kan.. hehe..

wey aku tak reti ar nk teka slalu kain camtu wat totebag kan kan kan.. tp mende lain pun leh wat gak kan.. yg aku tau mesti gempaq nati mende ni tak kire pun ape ko wat.. wah pujian ni.. hehe..

LyDia DeLia said...

ade laaaaaa..tungguuuuuu..hehehe..