Wednesday, June 16, 2010

Suke..Suke..For My Sis..


Alhamdulillah..ade sikit masa tuk siapkan bag ni..(dah lama jugak mengidam nak buat bag mcm ni..tapi tak cukup masa nak buat..huhuhu..) cuma size tinggi bag ni sepatutnya kurangkan lagi..sbb nampak panjang je bag ni kan??adik kata ok jeee..sbb die mmg suka mcm tu..nanti boleh la buat pergi ke skolah..ha..belajar rajin2 okay! :D



adikku yang
debab
..
hahahaha..

3 comments:

kamalia baby said...

cantik bangat!!! nak gak..ley bawak masa nk beranak nnti...

Lovely Bella said...

siyess comey!! ade jual x? salam singgah di waktu petang n golek2 kat sini.. sy follow kamu ya!!

LyDia DeLia said...

thanks kamalia..lovely bella..

boleh je custom made untuk u..kalau nak order, leh email ke deliaramone@yahoo.com ehhh..

nanti i gi blog u pulak..thanks for visiting kay..muah!