Thursday, November 18, 2010

Kebaya oh Kebaya!

Alhamdulillahhh..akhirnya berpeluang juga pegi kelas belajar jahit baju kebaya..now, baru i tahu kenapa upah jahit baju kebaya mahal..susahnyeeeee nak buattt.. = . = '
tapi best dan puas hati sangat bila dah pandai buat..lepas ni cuma kena practise selalu supaya tak lupa step2 yang diajar..lepas ni plan nak belajar jahit baju melayu pulak..Insyaallahh..:)

Terima kasih buat Puanzue kerana sabar mengajar lydia sepanjang kelas..and...this photo also..hehehehe..

4 comments:

Yaati Nor said...

seronokkan menjahit..bila la saya nak dapat beli mesin jahit sendiri ni..

LyDia DeLia said...

yaati nor..

mmg sonok sangattt tambah kalau dah dapat teknik2 menjahit tu..berbaloi la..nanti ade rezeki awk tuk beli mesin..jangan risau..hehehe..

eT said...

cantik baju kebaya tuh...
sonok kan bila dah siap..puas ati...

LyDia DeLia said...

eT, thankssssss..tu ade bahagian kena jait tgn tak buat lagi tu..mcm pergelangan tgn, hujung baju..hehee..tapi sempat pakai haya haji aritu tau..:D mmg puas hati..