Monday, January 17, 2011

Hani's Diapers Bag

Assalamualaikum..

Alhamdulilah..baru laa ada kesempatan nak update blog..actually, byk lagi gamba terdahulu yang belum upload sini..tapi takpe la..nanti i cuba upload slow2..now agak bz dengan si daniel dah sekolah..masa tu lebih terhad berbanding sebelum..huhuhu..

Ok, Diaper bag dibawah special custom made for Hani..Hani request hitam putih..tapi design yang ini aje yang available buat masa ni..dah jadi bag cantek kannn..hik hik..harap u suka la, hani..trima kasih sbb sabar menungu ye.. :)

Dan....tepukkan tuk diri sendiri sbb i dah pandai buat bahagian zip..*clap clap* hahahaha..



i suke bow besar! :D 


Bahagian Zip


Pandangan dalam bag..


Terima kasih kepada yang sudi mencuci mata di sini!! ^ _ ^ 

7 comments:

Nurhani said...

waaa! tq delia!!! tak sabarnya nak receive! cantikkk!

LyDia DeLia said...

tq so much hani..jangan serik singgah sini lagi ye..:)

DiLLa said...

Salam Delia...

Cantik 2 bag awak..
Nak mintak jasa baik ..boleh tak sharekan cara nak jahit zip kat bag...
Harap Delia sudi kongsikan ilmu...

:)

http://diaridilla.blogspot.com

LyDia DeLia said...

Salam Dilla..

terima kasih sudi jenguk sini..:)
nanti kalau lydia free, lydia buat tutorial kay..

Caroline said...

cantiknya.. nice blog.. dah added ya in my blog..hope u dun mind..

http://mycrafttree.blogspot.com/

time to enjoy said...

cantik.ribbon besar tu penyeri kata org tua-tua

LyDia DeLia said...

thanks caroline & 'time to enjoy'..

caroline - i don mind..dh pegi blog u..comel jugakkkk..:D

'time to enjoy' - a'ah..kebanyakkan yang order pon suka bow yang besar2..kalau takde, cm kosong je..