Thursday, August 18, 2011

Keputusan Pemenang Contest !!

Assalamualaikum..

Alhamdulillah contest berjalan dengan lancar.. seronok sgt! seramai 59 org yang join contest ni.. ucapan ribuan terima kasih buat semua contestant yang support deliagarden and join contest ni.. korang mmg sporting habes la!!

Oraitt.. sekarang i nak umumkan siapa pemenang contest teka dan menang label.. tapi sebelum tu, bagi sesiapa yang join tp namanya tiada dlm list tolong inform i kay.. kot le terlepas pandang ke.. tapi rasanya semua dah tersenarai.. :D


Syai Razali - 525
Noor Izmaliza - 78
‎Intan Nabilah - 100
Diana Rashid - 500
Lizawati Adnan - 300
Akmarwati Ab Rashid - 240
Hayati Ahmad - 99 
Sharifah Efamaira - 378
Yatt Mustaffa - 550 
Kamalia Ahmad - 215
||ina dinzly|| - 250
hana - 125
mas - 100
zaikulim - 130
♥CuteMummy ♥ - 200
zalina - 150
Qard91 - 111
A y e s h a Ramlee - 300
Fadzillah Kamarudin - 145
NurulAfiqah - 176
Nur Syahida - 90
mi$$ oZja - 500
abazilah - 87
Nida - 125
Cik Rose Cute - 285
rosilah - 95
MamaRaisya a.k.a Lisa - 180
haiza aryani ilyas - 320
SyUhAdA - 250
ainie yusof - 230
IntaNBerliaN - 256
azleen - 136
Mama Ishazah - 315
lizawati - 300
The Games Bingo - 500
kakngah - 333
Cempaka Kuning - 214
Huda - 87
fara anak abah - 470
nurul nabila bt medan - 123
Cute MuM - 250
eima - 78
cikbintang - 123
baby - 380
Lelord - 180
fiezahkecik - 218
Aen Syeera - 289
SitiZulaikha - 210
Rossyai - 500
nenot - 99
♥♥azatiesayang ♥♥ - 184
cikpuanhady - 300
bella YOYO - 463
tiefazatie - 500
vanillagirls - 220
zainolanarqie - 99
Joel Leslie - 201
ALVAS-87-CONTEST - 455
Neena - 150
azelyusoff - 180




DAN......JAWAPANNYA IALAH : ADA 605 KEPING LABEL!!

PEMENANG YANG MEMPUNYAI JAWAPAN YANG PALING HAMPIR IALAH..........

1. Yatt Mustaffa - 550
2. Syai Razali - 525
3. Quilter's Bag + Spinning Spool - 515


Tahniah kepada yang bertuah!!


pemenang2 dikehendaki emailkan nama, alamat dan no telefon ke deliaramone@yahoo.com 
 yang tidak bertuah jangan bersedih hati pula... lain kali Insyaallah deliagarden akan buat giveaway atau cabutan bertuah kee.. okay? sekali lagi terima kasih semua !!! 



12 comments:

Aen Syeera said...

alah x kene pulak . anyway tahniah kpd pemenang !

LyDia DeLia said...

actually, i dah set neena sebagai pemenang dengan jawapan 650pcs..tapi neena tukar jawapan last minit td..sorry neena..takde rezeki kot..lain kali try lagi ye sayang..

LyDia DeLia said...

Aen Syeera, next time lydia buat GA lagi..nanti cuba lagi ye.. tq for your support.. :D

NEENA said...

aucchh.. terasa sedih sngat.. huhuhu.. takpe la. takde rezeki..

Intan Nabilah said...

alamak ! salah teka kalkulator hari 2.. tengok dah tak kene ! huhu >_<
tahniah kepada pemenang !

SyUhAdA said...

thniah kpd sume yg menang..~

AkmaFaizal said...

Tahniah pada semua pemenang, saye tak menang...jauh betul.rupenye boleh muat banyak lagi ek..hehe :)

Lelord said...

tahniah yek

eima said...

alahai kalah la plak

SitiZulaikha :) said...

alamak.. jauh bebeno yg kite teka dgn jumlah sbnr. haha.. takde rezeki lah kot.. btw, tahniah kpd pemenang :)

hana said...

uish..byk rupenye label dalam bekas tu..igtkan sket je...

LyDia DeLia said...

a'ah..byk keping leh muat dlm box tu.. :D
susah kan GA kali ni..next time kt buat senang2 je kay..