Monday, August 1, 2011

Set Sarung Tilam Baby


Assalammualaikum..
Alhamdulillah..selesai sudah puasa hari pertama..
sangat bizi dari sahur sampai ke ptg. now, baru dapat relaks.. = . = '

ok, entry kali ni i nak kenalkan produk baru yang sangat cumel! Set Sarung Tilam baby patchwork. (without kekabu okey..) my really2 1st time buat set sarung tilam baby patchwork ni tauu. owwhh! sukenyeee! tiba2 rasa nak baby lagi! hahahahaha! 

Actually, set ni sample for someone. tapi bagi sesiapa yang berminat nak tempah, boleh la email ke deliaramone@yahoo.com kay.. 

 zoom in (sarung tilam sudah dilipat 2)

zoom out

Set Sarung Tilam Baby Mengandungi :
1 Sarung Tilam
2 Sarung Bantal
2 Sarung Bantal Peluk

Size :
Sarung Tilam - 37 ' X 27 '
Sarung Bantal - 14 ' X 10 '
Sarung Bantal Peluk - 21 ' X 10 '





Oh ye! esok i nak show something tau. sekaligus nak buat contest la. tunggu esok je la kay. jangan lupa jenguk sini selalu tau.. tq uols.. 




2 comments:

Ayu@Sweetlilcraft said...

cantiklah, sy pun ada kain tu. belum terbuat lagi set sarung tilamnya, tgh dok memikir nak matching ngan kain apa..huhu :)

LyDia DeLia said...

tq ayu..nanti dah buat, roger la saya..nak tgk jugak.. :D