Saturday, January 24, 2009

Nota Jahitan

shopping..shopping..shopping..ya..after this maybe aku akan kerap shopping buku..entah kenapa akhir-akhir ni aku suka survey buku yang berkaitan dengan 'sewing'..(actually bukan buku je but all about sewing..crazy!)


naaaahh..aku dah beli 7 nota jahitan untuk aku buat rujukan belajar cara menjahit pelbagai design baju..lepas ni kalau tak pandai jugak tak tau laaa..hehehe..i love this note coz isi kandungan yang padat, info yang mudah difahami, diajar step by step beserta gambar..nota ni aku beli dari azima di wmc..ok! mulai hari ini, aku akan cuba buat yang terbaik!! (ala2 pelajar af...hehe)
chaiyuk lydia!!! chaiyukkkk!!!!

4 comments:

Liana said...

SALAM,

Nak tanya, nota tu lengkap dan mudah difahami tak? Sy memang minat jahit-menjahit nie...

LyDia DeLia said...

Liana, nota tu lengkap dan senang nak faham..untuk sapa yang baru nak blaja menjahit boleh la try beli nota ni..die ajar step by step..

Adia said...

assalamualaikum,
nota tu beli kat mana?

Butik Qaseh Rania said...

salam nak beli nota ni mcm mane.... blh emailkan x cara2 nak beli nota ni qasehraniabiz@gmail.com