Thursday, June 18, 2009

Seumpama..rama-rama..


Alahai...kesian rama-rama ni hinggap kat pokok yang tiada berbunga...baru aku perasan yang rumah aku ni takde sekuntum bunga pon menghiasi..huhuhuk..almaklumlaa..baru pindah kann..ate takde masa pon nak tanam menanam pokok bunga ni..hihihik..
ok straight to the point..butterflys kat atas ni dibuat atas permintaan dina (bukan nama sebenar) :P untuk 3 anak dara pingitan nye...dina request nak butterflys yang sama colour and simple..so, aku ubah skit kat kepala butterflys tersebut dengan colour putih, hitam dan coklat..harap dina suke ehhh..*wink*



4 comments:

efamaira said...

wey lawa ar.. aku tiru leh tak?? hehe..

LyDia DeLia said...

tiru laaaa cik efa ooii..tak kisahh..dah buat jangan lupa tempek kat blog..aku pon nak tgk gakkk..

sweetwannur said...

cantekkkk!!!!

LyDia DeLia said...

ma cih wannur..hehehe..