Friday, June 12, 2009

Big Eyes Shop Giveaway!!



mengapa aku excited sgt nak join giveaway untuk kali ni?
sbb aku takde pouch sling lagi..aku nak beli tapi taktau bila..asik bertangguh je nak beli..
anak aku dah setahun tapi taknak dok dlm stroller..dah la tak pandai jalan lagi..asik nak bdukung je..cuba bayangkan betapa sakitnye tangan dan bahu aku bila time jalan2 shopping, aku tpaksa dukung die..untuk pengetahuan semua, bila time jalan2..aku tak boleh berganti dukung dengan hasben aku sbb baby aku ni taknak langsung ngan ayah die..ini membuatkan mood aku nak jalan2 terbantut dek letih dukung die jerk..huhuhukk..
sekurang2nya kalau ada pouch sling ni, kurang lah skit sakit bahu ni..sambil dukung masih boleh belek2 barang time shopping kan?? (berangan la kejap..)
untuk itu, aku harap pouch sling ni adalah milik aku..aminnn..
so, marilah kita ramai2 memeriahkan lagi giveaway ni!
let's visit her site!!

2 comments:

efamaira said...

lydia gud luck sib baik adiahnye tak sesuai tuk aku kalo tak kompem ku dh joint ni.. eh leh tak aku joint ek kalo aku menang aku bg kat ko.. ekekekeke..

LyDia DeLia said...

weh efa..kecik tapak tangan besar padang bola aku tadahkan..kekeke..ko join le weh..nanti menang bg aku..yeah!! hehehe..