Wednesday, June 10, 2009

Sweet Green Apple with Roses Aroma

Wahhh..tajuk pon dah buat terliur teringat green epal dengan roses aroma lagik..kekeke..tapi entry ni bukan nak cite pasal makan..ni nak cite pasal nursing cover..tajuk je yang lebih2..hehehe..nursing cover yang telah siap..tinggal nak poskan je..sapa punye ni ehhh?? punye la excited snap gamba sampai lydia lupa nak iron nursing cover ni dulu..


tersemat indah button yang baru dibeli..
nursing cover ni telah merasmikan dulu..
wahh..tema hijau & pink gitu..

button hole adjustable..with my feberet button!
for yuyeen, hope u like it!! ;P



6 comments:

yuyeen said...

yes..i like it...lovely...!
tQ lydia......

LyDia DeLia said...

welcome yuyeen!
yuyeen ade blog ehh..jap nk gi skodeng..hikhikhik..

byny said...

nusering cover ni utk menyusu yer...bynybest@gmail.com

LyDia DeLia said...

ye yang..nursing cover ni tuk ibu yang breastfeed..untuk cover2 t*t masa tgh bfkan budak.. :P

byny said...

cantik ler u punye blog... camner nak buat background yg cantik2 ni? saya baru nak belaja buat

LyDia DeLia said...

fyda, nak cantikkan blog kena pandai main html code..kalau nak ajar kat sini panjang naa..takut tak muat lak comment box ni..kekeke..