Monday, January 6, 2014

Girl Sling Bag



Tempahan dari Puan Aling Rossellyn..

Comel kan!! 1st time buatkan sling bag mcm ni.. byk lagi yang harus diperbetulkan.. practise make perfect!
sedih.... sampai sekarang i tak sempat buatkan lagi untuk suri! bila tgk pic ni baru teringat.. 
nanti nak buatkan 1 yang macam ni untuk dia.. Dah pernah janji dengan dia nak buatkan.. 

Moga dilapangkan masa OlehNya... Amin..

3 comments:

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com