Monday, January 6, 2014

Kisah Sulam


Assalamualaikum..

macam comel je bag ni.. mcm pernah nampak je kannn.. hihi.. Design fabrik ni memang sengaja i simpan banyak2.. i suka! hopefully uolls tak jemu tengok design yang sama jeeee.. layan je la ye.. 

Motifnya nak tunjuk sulam nama tu.. masa sulamkan nama utk bag ni, i tak ada lagi mesin sulam.. masih goyang inul.. Alhamdulillah.. berkat kesabaran, tercapai lah impian.. dapat la sebuah mesin sulam NV950.. tak mahal pon (beli masa ada sale kat LSN) tapi sangat sangat berguna buat i.. boleh lah untuk i yang baru nak berjinak-jinak menyulam ni.. Lepas ni tak perlu nak goyang inul lagi.. hikhik.. ada hasil sulam yg i sulamkan atas towel baby.. i will share here ok.. :)

oh btw, thanks to kak Naimah sudi menempah.. Moga kak Naimah suka.. :)

2 comments:

azieazah said...

Kagum dengan orang yang ada seni kreatif dan lembut tangan nih...

Ni kalu dapat sulam nama as signature kat tuala mandi, kan best kan?

Lydia Ahmad said...

tq so much aziezah! bakat diberi oleh Allah.. Alhamdulillah..

mmg best! kalau azie nak tgk, boleh tgk kat fb page facebook.com/deliagarden.. dah byk buat cuma tak sempat nak update kat sini lg.. :)